Evenementen

Algemeen - Sing in 17 november in De Hege Stins met All for One

Adres
Locatie de Hege Stins
Plaats Stiens
Evenement informatie
Datum 17-11-2019 19:30
Categorieën Algemeen

All for One brengt rond het thema van Psalm 150 een dienst, met daarin ruimte voor samenzang maar ook meezingen met Afrikaanse liederen.

All for One Multicultural Gospel Choir is het eerste en enige multiculturele gospelkoor in het Noorden van Nederland. Het idee voor een multicultureel gospelkoor in ontstaan in de samenwerking tussen Wilco Kloosterman en Basile Maneka. In januari 2011 is de Stichting All for One Multicultural Gospel Choir opgericht door Basile Maneka, Wilco Kloosterman en Grietje Hoekstra.

Het koor bestaat uit ongeveer 30 zangers en zangeressen van verschillende afkomsten, onder andere: Nederland, Afrika, Suriname en De Antillen. Het koor zingt gospels in allerlei verschillende talen. Gospelsongs in het Zulu, Engels, Lingala of Papiamento met opzwepende Afrikaanse percussie. Sinds 1 januari staat het koor onder de muzikale leiding van Basile.

Naast het uitdragen van de boodschap van gospelmuziek heeft het koor als doel met verschillende culturen elkaar in aanraking te brengen en daar waar mogelijk met elkaar te verbinden.

En laat dat dat verbinden nou net ons, PG Stiens, jaarthema zijn. Dus u bent van harte welkom om helemaal meegezogen te worden in hun manier van het uitdragen van hun geloof.

Datum:            17 november
Aanvang:         19.30 uur
Locatie:           De Hege Stins, Gysbert Jacobstrjitte 4, 9051 ER Stiens

Entree is gratis (er wordt gecollecteerd)

U bent van harte uitgenodigd.