Evenementen

Algemeen - Sing In met Chr. Mannenkoor Pro Rege

Adres
Locatie Grutte Tsjerke
Plaats Ternaard
Evenement informatie
Datum 17-11-2019 19:30
Categorieën Algemeen

TERNAARD - Onder het motto 'zing met ons mee' zijn wij op zoek naar versterking van onze gelederen. Wij nodigen u uit om mee te zingen tijdens een Sing In op zondag 17 november om 19.30 uur in de Grutte Tsjerke te Ternaard. Deze avond veel koorzang, afgewisseld met samenzang.

Mannenkoor Pro Rege biedt belangstellenden de gelegenheid te ontdekken hoe het is om in een mannenkoor te zingen. Mannen . . . ervaar het tijdens deze Sing In. Twijfel niet aan uw zangkwaliteiten: iedereen kan zingen. Jan Hibma, onze dirigent, geeft de nodige zangtips en besteedt aandacht aan de juiste zangtechniek. Het geheel wordt muzikaal omlijst door Anja Heikamp-Kommerie op het orgel.

Mannen die het aan durven om mee te zingen met het koor, worden verwacht op de open repetitie om mee te oefenen met het mannenkoor. Deze repetitie is op woensdag 13 november van 20.00 tot 22.00 uur in Gebouw ‘De Ontmoeting’ van de Baptisten Gemeente, Stationsweg 45A te Dokkum. Zondagavond 17 november maakt u uw zangdebuut bij de Sing In.

Wij hopen op een gezegende avond en een volle kerk, iedereen is van harte welkom.

Hebt u nog vragen? Schroom niet en bel met onze voorzitter Andries Postma, telefoon 0519-321647.