Evenementen

Algemeen - Hein Jaap Hilarides @ huiskamertheater De Wier - Koarnjum - solo programma “BoogieWoogie!”

Adres
Locatie Huiskamertheater De Wier
Plaats Koarnjum
Evenement informatie
Datum 29-2-2020 20:30
Categorieën Algemeen

Zaterdagavond 29 februari 2020
Aanvang 20.30 uur - deur open 20.00 uur - entree €12,50 incl. koffie/thee en … lekkere nootjes!
Alleen toegang na aanmelding via tel.nr. 06-54763154 of via bobdeboer@pinupsanddowns.com
Annuleren is mogelijk, maar dan wel drie dagen van te voren.

“Boogiewoogie!” is een soloprogramma van Hein Jaap Hilarides. Deze voorstelling draait om boogiewoogie-piano en verhalen en is een ode aan de grote boogiewoogie-pianisten: Rob Hoeke, Pia Beck, Professor Longhair en Dr. John.

Hilarides raakte in de ban van de boogiewoogie toen hij Shakey Sam’s Bluesband hoorde spelen. Hij kreeg later les van de pianist van de Muskee Gang en is deze swingende pianostijl altijd blijven spelen. Hein Jaap speelde in de jaren negentig in verschillende Friese popformaties, o.a. in Wiegels Wjukkelmasine. Daarna heeft hij zich vooral op het schrijven van teksten (Fries, Bildts en Nederlands) en muziek toegelegd. Ook werkte hij samen met o.a. kunstschilder en drummer Hendrik Elings en dat resulteerde uiteindelijk in de toekenning van De Bildtse Kultuurpriis 2014 voor het boek “Stimd Slik”.

In ‘Boogiewoogie!’ combineert hij de liefde voor muziek met de liefde voor het verhaal. Foto’s en video ondersteunen de swingende boogiewoogie en verhalen met een komische noot. Het programma wordt afgesloten met enkele mystery guests…!

Van harte welkom op deze avond bij het optreden van deze bijzondere muzikant!