Algemeen

Voel je goed bij Studio Fysiek

Onze sportschool is kleinschalig en te vinden in het ‘Hart van Stiens”. We begeleiden je persoonlijk en stellen alles in het werk om je te helpen het vooraf vastgestelde doel te bereiken. 

Hierbij staat plezier en gezelligheid voorop! De bar in het midden van de sportschool is dan ook het centrale punt om na het sporten even bij te kletsen onder het genot van een kopje koffie of bakje thee. 

Vind jij het lastig om jezelf altijd maar te motiveren om te fitnessen? Of fitness je wel, maar vind je het saai worden? Misschien is een groepsles dan iets voor jou! Je schrijft je in voor deze les dus dan wordt de motivatie om te gaan al groter. Ook sport je in een groep en heb je een gelicenseerde trainer die jou aanmoedigt om toch net dat laatste stukje door te gaan. 

Al onze groepslessen zijn zo ontwikkeld dat iedereen, beginner of gevorderd, mee kan doen. We bieden diverse groepslessen aan zoals BuRN, Zumba, Pilates, Jumping Fitness, Boks-Fun en nog veel meer.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij je allemaal kunnen bieden? Neem een kijkje op onze website www.studiofysiek.nl of kom tijdens openingstijden langs voor meer informatie. 

Een proefles is bij ons altijd gratis en vrijblijvend! In de maanden juli, augustus en september betaal je geen inschrijfgeld!

Studio Fysiek, Pyter Jurjensstrjitte 10, 9051 BS Stiens tel. 058 257 0519 info@studiofysiek.nl