Evenementen

Algemeen - Melle & Jelle in Alde Leie met 'Safier'

Adres
Locatie Us Gebou
Plaats Alde Leie
Land Nederland
Telefoon 0624693010
E-mail adres info@usgebou.nl
Evenement informatie
za 18 februari t/m do 01 januari 1970
Categorieën Algemeen

Absolute kleinkunst en muziektheater pur sang! Op zaterdag 18 februari om 20.00 uur doet het vermaarde theaterduo Melle & Jelle het podium van Us Gebou aan! 

Het duo staat bekend om zijn intieme, muzikale, en sfeervolle optredens ondersteund door  gemoedelijke en humoristische overgangen tussen de muzikale pareltjes. Een theaterwaardige ambiance is wat dit duo u gaat bieden deze avond. Gewapend met gitaar en bas heeft dit duo sinds 2012 door de hele provincie Friesland opgetreden op  straatfestivals,  evenementen en andere gelegenheden. Maar deze avond zal er anders uitzien dan de grote evenementenpodia! In het  voorjaar van 2020 kwam bij dit illustere duo een oud verlangen boven; een programma met mooie liedjes uit de Nederlandse Kleinkunst. Samen gingen Melle en Jelle op zoek naar geschikte nummers, nummers met een hart en die men 'pakt'. Besloten werd om enkele van deze nummers te vertalen naar het Fries. Jelle stortte zich op de piano arrangementen, Melle op de teksten en zo ontstond ‘SAFIER’. 

U kunt deze avond genieten van teksten van o.a. Hans Dorrestijn, Willem Wilmink, Stef Bos en Rients Gratama. Uiteraard zullen enkele  echte ‘Melle & Jelle klassiekers’ niet ontbreken. Omdat het allemaal pareltjes zijn die gedeeld en nooit vergeten moeten worden: it is SAFIER! Kaarten via bestuur Gebou (0624693010) of via email (info@usgebou.nl)

Lees meer »