Algemeen

26 en 27 maart: Open Dagen op De Parrebeam St. Annaparochie

Komende week is het weer de Week van de Zorg. Dan gaan je gedachten toch wel even terug naar het afgelopen “Corona-jaar”: Wie had dit kunnen bedenken. 

Een jaar van grote angst, heftig drukke weken, verbazing over de irritatie, boosheid van mensen én waarin De Parrebeam zelfs haar deuren moest sluiten. En dan nu toch ook de blijheid dat we eindelijk weer stapje voor stapje open kunnen gaan. Maar dan ook direct de spanning en angst die dit weer bij ons en het personeel meebrengt. Het weer moeten leren genieten. Vertrouwen krijgen in “het nieuwe normaal”! Uiteindelijk ook de blijheid over de vaccinaties. Een zeer grote stap naar “het nieuwe normaal” Blij dat De Parrebeam weer open is voor alle bezoek.

Maar last but not least: Blij met, maar ook dankbaar voor én trots op ons personeel dat het afgelopen jaar, zonder morren extra uren werkte, vrijwillig komt of langer blijft om er voor de bewoners én elkaar te zijn. 

Hoe...mooi! 

Hoe...bijzonder!  

Hoe...dankbaar!

En dan het besef om zelf ook weer meer te genieten van de mooie momenten en van...RUST! 

En dan blijkt nu ook weer dat wat De Parrebeam altijd al wil uitstralen, ook in de afgelopen tijd (en nu ook nog) is gerealiseerd: Extra aandacht en warme zorg aanbieden aan de kwetsbare oudere.  

Het afgelopen jaar probeerden we, ondanks de extreme drukte, nog extra om er toch voor onze bewoners te zijn, even wat extra aandacht geven, soms even een hand op de schouder of even een praatje.  En natuurlijk proberen om met z’n allen het plezier er wat in te blijven houden.

En nu de maatregelen gelukkig weer wat versoepeld worden, zouden we dát graag ook weer voor méér mensen willen doen. 

 

Dus... 

Vindt, of merkt u dat het thuis toch niet meer zo lekker gaat, voelt u zich soms thuis niet meer veilig, bent u thuis wel eens eenzaam? Voelt u zich misschien hierbij steeds minder prettig? U mist gezelligheid, of u vindt het steeds lastiger om nog goed voor uzelf te zorgen? Of kent u iemand waar bovenstaande van toepassing op is? Dan is wonen op De Parrebeam misschien iets voor u.

 

Open Dagen

In de Week van de Zorg zijn er meestal Open Dagen. Vanwege de Corona-maatregelen kan dat dit jaar nog niet. Maar toch willen we  (onder bepaalde voorwaarden) De Parrebeam 2 dagen open stellen. Op vrijdag 26 maart en zaterdag 27 maart kunt u, tussen 10.00 u. en 12.00 u. én tussen 14.00 u. en 17.00 u. even rondkijken in De Parrebeam. We doen dit wel op een aangepaste manier. Er kunnen deze dagen max. maar 2 paar belangstellenden tegelijkertijd worden rondgeleid.

• U maakt van te voren een afspraak. Dit kunt u doen door te bellen met 0518676200 of d.m.v. een mailtje naar info@deparrebeam.nl of

• U kunt gewoon komen en indien nodig even buiten wachten totdat u naar binnen kunt.

De rondleiding duurt max een  ur. Als blijkt dat u langere tijd nodig heeft of meer informatie wilt, dan maken we met u in de komende weken een vervolgafspraak.

Tijdens de rondleiding krijgt u uitleg over het wonen (permanent of tijdelijk), de zorg en verdere servicemogelijkheden en evt. dagverzorging. U bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven. Ook kunt u en appartement bezichtigen.

We hopen u vrijdag 26 mrt of zaterdag 27 maart te ontmoeten.

Oant sjen/Ant kikes op De Parrebeam

Middelweg-Oost 122a

St Annaparochie

Tel 0518767200 / 0615823276

Email: info@deparrebeam.nl

Website: www.deparrebeam.nl