Algemeen

65-Jarig huwelijk echtpaar Snijder-de Haan

Maandag 7 juni 2021 waren Wymer en Tine Snijder - de Haan uit Stiens 65 jaar getrouwd! Gelukkig hebben ze dit kunnen vieren met alle kinderen, klein- en achterkleinkinderen, familie, vrienden en buren. Een geweldige, feestelijke en gezegende dag. 

De heer Wymer Snijder is in 1931 geboren te Oude Bildtzijl. Mevrouw Tine de Haan haar wieg stond in Berlikum, zij is geboren in 1934. 

Ze hebben elkaar ontmoet op de Bildtdijk onder Berlikum, waar ze elkaar elke zaterdagavond troffen. Na hun trouwen gingen ze wonen in Warns waar de heer Snijder werkte als stoffeerder. Hier werd ook hun eerste kind geboren. 

Na een aantal jaren zijn Wymer en Tine teruggegaan naar Oude Bildtzijl, waar zij de manufacturen- en stoffeerderszaak van Wymer zijn vader overnam in 1965, oftewel met de bakfiets bij de mensen langs om o.a. borstrokken, bh's te verkopen. In 1975 opende Wymer met zijn vrouw de zaak Snijder Woonideën (gereformeerde kerk) aan de Uniawei in Stiens. In 1987 kwamen zijn zonen Benno en Meile Snijder in de zaak en namen deze in 1994 over. Op de plaats van het voormalige, tegenover de winkel gelegen Stienser zwembad werd daarna een nieuwe zaak in woninginrichting geopend. Wymer en Tine gingen het rustiger aan doen en genieten van hun pensioen 

 

We hopen en wensen nog vele gezonde, gelukkige en liefdevolle jaren voor dit prachtige paar!