Algemeen

Aangepaste oranjekoek actie Takostu

Normaal gesproken is het rond deze periode weer tijd voor onze jaarlijkse oranjekoek actie. Sinds enkele jaren bent u van ons gewend dat we deze heerlijke oranjekoeken van bakkerij Nico & Aeltsje de Groot deur aan deur verkopen in Stiens en omgeving. 

Wegens Corona kunnen we deze actie helaas niet in de traditionele vorm laten doorgaan. Onze leden en vrijwilligers komen dit jaar niet bij u aan de deur. De verkoop van oranjekoeken zal dit jaar binnen onze eigen kringen plaatsvinden. Indien u een spelend lid of vrijwilliger in uw omgeving hebt kunt u bij één van hun een bestelling plaatsen.

Mocht dat niet zo zijn maar wilt u wel zo’n heerlijke oranjekoek bestellen en daarmee onze club steunen? Dat kan! U kunt dan uiterlijk tot zaterdag 26 september een mail met uw naam, adres en uw bestelling sturen naar actiecommissie@takostu.nl. Wij zullen dan zorgen dat uw bestelling 28 en/of 29 september geleverd wordt.

Het is een lekkere traktatie om gelijk op te eten, maar hij kan natuurlijk ook in de vriezer. Wie de oranjekoek liever bij een verjaardag of op een ander moment zou willen ontvangen kan een waardebon kopen zodat de oranjekoek op een later tijdstip in de winkel opgehaald kan worden. De oranjekoeken en waardebonnen kosten zeven euro per stuk. Met de aankoop van een oranjekoek of waardebon steunt u muziekvereniging Takostu Stiens. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. En laten we hopen dat we volgend jaar gewoon weer bij u aan mogen bellen!