Algemeen

Afvallen én op gewicht blijven. Het kan met Het 1 op 1 Dieet!

Vaak krijg ik de vraag: “Wat is dat nu precies… Het 1 op 1 Dieet?” Of ik hoor in mijn omgeving: “Dat is dat crashdieet met shakes!”

Laat ik vooropstellen, het is absoluut GEEN crashdieet met alleen shakes om maar snel af te vallen! Maar wat is het dan wel? Het is afvallen en het tegelijkertijd aanleren van een nieuwe leefstijl en dus ook nieuwe eetgewoontes. Ons flexibele Stappenplan helpt jou hierbij, waarbij onze maaltijdproducten al vanaf stap 1 worden gecombineerd met een portie groente en eiwitten. De maaltijdproducten zijn nodig om jou te voorzien van de nodige bouwstoffen zodat er geen tekorten ontstaan tijdens jouw afvaltraject en geven jou nét even dat beetje extra steun.

We kijken samen welke stap het beste bij jou past! Of dat nu in bijvoorbeeld stap 1 is: met 3 producten, groente en eiwit of stap 3 met 3 producten, groente, eiwit, zuivel en fruit of bijvoorbeeld stap 4 met 2 producten, groente, eiwit, zuivel, fruit en een boterham. Jij kiest en bepaalt wat voor jou haalbaar is.  Samen met mijn begeleiding en jouw inzet gaan we zorgen dat de kilo’s verdwijnen, je meer energie krijgt en weer lekker in je vel komt te zitten. Door stapsgewijs het plan te doorlopen help ik je een nieuwe leefstijl aan te leren. Zo weet je aan het einde van het traject hoe je in balans kunt blijven. En daar hoort genieten ook zeker bij!

De GRATIS weegmomenten blijven voor zolang jij dat nodig hebt! (Ook als je klaar bent met het dieet.) De stok achter de deur blijft en dit kan jou zeker helpen om je nieuwe gewicht vast te houden. De juiste balans tussen een gezond gewicht, genieten, voeding en bewegen.. Dat wil jij toch ook?! Denk jij dat Het 1 op 1 Dieet bij jou past? Meld je dan aan via mijn pagina: mariekevdmeer.nl of neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

 

Er is trouwens nog ruimte in Friesland voor een paar consulenten. Lijkt het je tof om anderen te helpen weer blij met zichzelf te zijn? Neem dan eens een kijkje op consulent-worden.nu en meld je aan! 

Marieke van de Meer

Snekertrekweg 1, Leeuwarden

Pyter Jurjensstrjitte 10, Stiens

Tel. 06 54 20 23 17

cbconsulent@gmail.com

mariekevdmeer.nl