Algemeen

Alsjeblieft! Een verwarmend cultureel cadeautje, voor jou

We nodigen je van harte uit voor de gearrangeerde bijeenkomsten van Volksdansen Stiens. We spelen zes keer samen met of voor jullie. 

Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een high-tea (op 19 januari) of een kop koffie met wat lekkers er bij. De laatste keer sluiten wij af met een gezamenlijke broodmaaltijd. We verwelkomen jou/jullie graag in Dorpshuis De Bining te Koarnjum vanaf donderdag 19 januari 16.00 uur tot ongeveer 18.00 uur.

 

Uitnodiging Volksdans workshop of voorstelling Volksdansen Stiens – arrangement inclusief High Tea/uitgebreide koffie/ broodmaaltijd (laatste keer)

Uitvoering/Workshop: Volksdansen. Kosten: gratis. Datum: Donderdag 19, 26 januari en 2, 9, 16, 23 februari 2023. Tijd: 16.00 uur. Locatie: De Bining. Adres: Wylde Tulpstrjitte 2, 9056 PW te Koarnjum

 

Geef je op voor om zelf mee te dansen en/of als publiek bij Aeltsje de Groot, voorzitter van Volksdansen te Stiens. 

Tel:   06-10183727, e-mail: aeltsje@kpnmail.nl

 

Let op. Geef je op tijd op, per datum, mag ook voor alle 6 keer.  Vervolgens ontvang je een bevestiging. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, laat het ons weten of maak er iemand anders blij mee, want Volksdansen Stiens wil graag een gezellige warme middag voor iedereen. Je bent van harte welkom!

 

Warme Winter is een initiatief vanuit Gemeente Leeuwarden en wordt uitgevoerd door Kunstkade in samenwerking met culturele partners. Met Warme Winter in de Leeuwarder wijken en dorpen, wil Kunstkade jou trakteren op een cultureel cadeautje. Kunstkade is er voor alle inwoners in Leeuwarden om kunst en cultuur te maken, mee te beleven en betekenis te geven