Algemeen

Autotechniek Mark Exoo - de vaart erin

Ondernemer uitgelicht: 

Autotechniek Mark Exoo, gevestigd aan de Seefûgel 5 in Stiens, viert trots het succesvolle eerste jaar van zijn eigen bedrijf. 

Mark Exoo, met maar liefst 18 jaar ervaring in de autotechnieksector, begon vorig jaar zijn eigen onderneming en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als betrouwbare vakman in Stiens en omgeving. Het bedrijf biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder onderhoud van auto's, APK-keuringen, reparaties en bandenservice. 

Daarnaast is Autotechniek Mark Exoo gespecialiseerd in banden voor auto's, verlichting voor aanhangers en caravans. Het bedrijf heeft vorig jaar de SH Bandenservice van Symen Hoekstra overgenomen en is sindsdien gevestigd op de huidige locatie aan de Seefûgel 5.

Een van de kenmerken van Autotechniek Mark Exoo is de transparantie en directheid waarmee Mark zijn diensten aanbiedt. Klanten kunnen rekenen op betrouwbare service en vakkundig advies. Het bedrijf is momenteel bezig met uitbreidingsplannen, waaronder de toevoeging van een extra brug om gerichter aan auto's te kunnen werken.

Diagnosewerk en het opsporen van storingen, zowel mechanisch als elektronisch, behoren tot de expertise van Mark Exoo. Hij is toegewijd aan het uitsluiten van problemen en storingen om zijn klanten de best mogelijke service te bieden.

Mark, die zelf al negen jaar in Stiens woont en een jong gezin heeft, benadrukt de onderlinge steun en samenwerking tussen ondernemers op het industrieterrein. Ze helpen elkaar niet alleen bij zakelijke aangelegenheden, maar genieten ook van gezellige momenten zoals samen lunchen of koffiedrinken.

De openingstijden van Auto-techniek Mark Exoo zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. 

Klanten worden aangemoedigd om te bellen voor een snellere service, maar zijn ook welkom om langs te komen. Mark Exoo waardeert de korte lijntjes met zijn klanten en staat altijd klaar om hen van dienst te zijn.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Autotechniek Mark Exoo via telefoonnummer 06 46375696 λ