Algemeen

AVANTI weer actief met damesteam

Na de successen tot twee jaar geleden met het eerste damesteam van Avanti in de landelijke Eredivisie Vrouwen Zaalvoetbal, wilden diverse speelsters even een time-out op prestatief niveau en andere keuzes maken. 

Maar nu is Avanti op recreatieve basis weer terug met een damesteam en zijn bezig met een 2e team. De speelsters zijn in de 2e klasse gestart. De dames zijn in de najaarcompetitie 2021 geëindigd op de 7e plek op de ranglijst. De voorjaarscompetitie 2022 is net weer van start gegaan: De eerste winstpunten zijn al binnen. Ze hebben nu 4 wedstrijden gespeeld en daarvan is er eentje verloren. Zo pronkt het team nu op een 2e plek op de ranglijst. We verwachten dan ook dat de dames hoger eindigen op de ranglijst. 

Het is een leuk team met jonge speelsters van verschillende veldvoetbalclubs in de regio, waarbij leuk voetballen en plezier op de eerste plaats staan. Uiteraard zijn we altijd nog op zoek naar versterking en wellicht uitbreiding naar nog een team. Dus lijkt het jou (eventueel met vriendinnen of medespeelsters van veldvoetbal) leuk om met ons mee te spelen of wil je zelf een compleet team vormen? Aarzel dan niet en neem contact op met onze leider  06 28476184