Algemeen

De dagen dat de badkamer een puur functionele ruimte was zijn allang vervlogen. De badkamer moet een plek zijn om prettig je dag te beginnen of juist ontspannen te eindigen. Elke centimeter optimaal benutten en daarbij een prettige sfeer creëren: dat is waar TIS Stiens goed in is. 

Onze adviseurs staan voor u klaar in elke stap van het proces: van idee naar ontwerp naar installatie. Bij TIS Stiens is o.a. verkrijgbaar de Trendline Sanitair lijn. Dit is een lijn in een strakke en moderne uitvoering voor alle benodigdheden voor in de badkamer. Bekijk onze productpagina op www.tis-stiens.nl voor voorbeelden. Tevens is TIS Stiens LoooX dealer. De sfeervolle showroom van TIS Stiens is voorzien van de LoooX collectie inclusief maatwerkmogelijkheden. “Inspiratie op doen kan in onze showroom,” vertelt Ivonne, “Deze is op afspraak open en wij houden ons aan de huidige richtlijnen van de regelgeving Covid-19”.

“Wij zijn gespecialiseerd in verwarming, electrotechniek, loodgieterswerk, maar ook in sanitair!. We nemen echt de tijd voor onze klanten. Komt de klant voor een nieuwe badkamer, dan lopen we een rondje in onze showroom om vervolgens een mooi ontwerp te maken”, zegt Wijtze.

Is uw badkamer toe aan een oppepper en wilt u deze laten renoveren? U kunt rekenen op de expertise en service van TIS-Stiens. Wat u ook aan de badkamer wilt laten doen, wij beschikken over de deskundigheid én de materialen om ermee aan de slag te gaan. Wij zorgen dat alles perfect aangesloten en gemonteerd wordt. Indien u dit wilt, regelen wij ook het eventuele timmer- of tegelwerk. Zo heeft u één contactpersoon voor de hele klus. Dat werkt makkelijk en zorgeloos voor u – wel zo prettig! 

Compleet ontzorgen, een vrijblijvende offerte: Het kán bij TIS-Stiens.

Meer informatie of een afspraak maken kan via telefoonnummer 085-2084160 of via info@tis-stiens.nl. 

TIS-Stiens, Seerob 29, 9051 VA Stiens