Algemeen

Bûnte Jûn Marrum: zaterdag 22 juni 2024

Zet deze datum in de agenda en kom naar deze avond waarbij percussie en toneel er elkaar afwisselen! Drumband De Eendracht en de Toanielferiening Marrum hebben de handen wederom ineen geslagen om gezamenlijk een avondvullend programma te verzorgen.

De jeugdleden gaan het stuk “Dy deis yn Hotel Bearefel” spelen. Deze klucht speelt zich af in een hagelnieuw hotel dat te kampen heeft met een personeelstekort. 

De gasten komen wel binnen maar de receptioniste moet ook met de koffers slepen en de badmeester moet ook in de bediening. 

Dit levert vanzelfsprekend allemaal problemen en hilarische taferelen op. Als dan ook nog eens de weggelopen prinses in vermomming een baantje krijgt in het hotel en er daarnaast nóg een prinses in het hotel blijkt te zitten, komen er allemaal types in het hotel op zoek naar de prinses. 

Maar wie is de echte prinses en wie zal haar vinden? Anne Wietske, Amarins, Mare Bron, Guusje, Emma, Henny, Mare Slager, Janne, Wilco, Elbrich, Miranda, Mare Borger, Marije en Lotte zijn nog druk aan het repeteren om deze klucht er goed in te krijgen maar dat gaat zeker goed komen! 

Naast het toneelstuk laten de leden van de drumband ook weer van zich horen. Natuurlijk gaan er een aantal marsen gespeeld worden maar ook dit jaar gaan ze weer een aantal dingen anders dan anders doen. 

In de combi belooft het een hele leuke en gevarieerde avond te worden 

Kaarten kunnen digitaal gekocht worden via www.ticketkantoor.nl/shop/buntejun2024. 

De Bûnte Jûn zal om 19.30 beginnen in het dorpshuis van Marrum aan de Ringweg nummer 21. 

Wil je een mooi plekje, wees er dan vroeg bij