Algemeen

Cambridge dieet wordt The 1:1 Diet

De meeste mensen die de afgelopen jaren bezig zijn geweest om af te afvallen of om op gewicht te blijven, kennen het vast wel: Het Cambridge dieet. Vanaf januari zal Cambridge Weight Plan, de volledige naam van het afslankprogramma, haar naam wijzigen in The 1:1 Diet. Oftewel, het 1 op 1 dieet waarbij persoonlijke begeleiding centraal staat.

Meer succes met begeleiding

Cambridge Weight Plan is een medisch onderbouwd dieet, wat inmiddels al bijna 25 jaar bestaat in Nederland. Elk jaar begeleiden circa 400 consulenten tienduizenden mensen naar een gezond gewicht. De naamsverandering staat niet op zichzelf: Uit onderzoek is gebleken dat een dieet volgen, een grotere kans van slagen heeft, als je dit onder begeleiding doet. De 1:1 in de nieuwe naam staat voor 1 op 1 begeleiding.

En dat is waar ik voor sta, een goede begeleiding tijdens, maar vooral ook na het afvallen. “Gewichtsverlies is leuk, maar op gewicht blijven is nog veel leuker!” The 1:1 Diet is een manier van afvallen waarbij maaltijden en producten van The 1:1 Diet gecombineerd worden met gezonde voeding, onder (twee) wekelijkse begeleiding. Wil je een afspraak, zodat ik je alles hierover uit kan leggen? Sinds september zit mijn praktijk gevestigd in het “Hart van Stiens”. Om de naamsverandering te vieren, betaal je de hele maand januari geen intakekosten.

Ik wens een ieder fijne feestdagen en een gezond 2020!

Marieke van der Meer

www.mariekevdmeer.nl

https://www.facebook.com/Het1op1dieetmetmarieke/

info@mariekevdmeer.nl