Algemeen

Cure4Life in Hart van Stiens

Het Cure4Life programma is een medisch onderbouwd voedingsprogramma. Het zorgt ervoor dat u snel en verantwoord afvalt. 

De basis van het afslankprogramma is een persoonlijk, op maat gemaakt voedingsprogramma. Het pakt de oorzaken van overgewicht aan en brengt de hormoonhuishouding in balans.

 

Normale, gezonde voeding

Cure4Life werkt alleen met normale, gezonde voeding. Geen dure en chemische pillen, poeders of shakes. U krijgt een persoonlijk voedingsprogramma. Het programma is tot op de gram nauwkeurig samengesteld, op basis van uw persoonlijke profiel en bloedwaarden. Cure4Life helpt u niet alleen om af te vallen, maar ook om op gewicht te blijven.

 

Persoonlijke coaching

Samen met uw persoonlijke coach gaat u zich verdiepen in de achtergrond van uw overgewicht. Deze coach is er om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Samen kijken we hoe u lekker en toch verantwoord kunt eten.

 

Resultaten

De resultaten van het Cure4Life programma zijn indrukwekkend. Wat het meest opvalt, is dat de resultaten veel verder reiken dan alleen het verliezen van vet.

 

• 
de hormoonbalans wordt hersteld

•  meer energie

• 
snel en verantwoord gewichtsverlies

•  minder gezondheidsklachten

 

Uw lichaam en hormonen weer in balans

Het is misschien wel het mooiste en allerbelangrijkste resultaat van het Cure4Life programma. Uw lichaam komt weer in balans. Door disbalans van de hormonen en het eten van verkeerde voedingsstoffen, wordt voedsel omgezet in vet. Het resultaat van Cure4Life is dat voedsel niet meer wordt omgezet in vet, maar in energie. Van disbalans, naar balans.

 

Verbetering van uw gezondheid

Doordat de hormonen en uw spijsvertering weer in balans komen, merkt u een verbetering van uw algehele gezondheid. Vet wordt afgebroken en spieren worden verstevigd. Gezondheidsklachten en vermoeidheid verminderen en u ervaart meer energie.

 

Een gratis en vrijblijvend eerste consult

Wij bieden een eerste gratis en vrijblijvend consult, waarin we uitvoerig de tijd nemen om uw situatie uitvoerig in kaart te brengen. Daarnaast geven we u graag persoonlijk antwoord op al uw vragen en leggen we u uit, waarom het Cure4Life programma ook u zal helpen om definitief af te rekenen met overgewicht.

 

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor een gratis en vrijblijvend consult? Of wilt u meer informatie over ons unieke voedingsprogramma? Neem dan contact op. 

 

Cure4life Stiens (hart van Stiens)

Hilda Herder, Pyter Jurjensstrjitte 10, 9051 BS Stiens

06- 22 55 24 07

hherder@cure4life.nl 

www.cure4life.eu