Algemeen

Daredevils op de dorpsavond van de Stienzer Keatsdagen!

Traditiegetrouw is dit de avond waarop inwoners van Stiens en de aangrenzende dorpen elkaar gaan treffen in de feesttent. Vorig jaar was de vrijdagavond daarom ook al vroeg uitverkocht. Het wordt gegarandeerd weer een feest voor jong en oud met goede muziek, bekende gezichten en volop eten en drinken. We kunnen je nu alvast verklappen dat het opnieuw gelukt is om een steengoede band naar Stiens te halen.

Je kent ze vast van naam; Daredevils. Ze stonden al enkele jaren op het verlanglijstje van de organisatie. Nu mogen ze aantreden als hoofdact op dé dorpsavond van de Stienzer Keatsdagen 2024. 

Tussendoor gaat DJ Raw-Ry, onze dorpsgenoot zoals je weet, voor het derde jaar op rij zorgen voor een gezellig drukke dansvloer. DJ All Tha Fock sluit deze partyavond knallend af!

De deuren gaan open om 20.30 uur. Goed om te weten; de organisatie hanteert een maximum aantal bezoekers. Kom dus op tijd om teleurstelling te voorkomen. Vol = Vol. Het volledige programma van de Stienzer Keatsdagen is te vinden op www.stienzer-keatsdagen.nl. 

Via alle socials blijf je makkelijk op de hoogte van de nieuwste updates