Algemeen

Erkend APK keuringsstation Hein APK van start

Hein Bergsma is met ingang van 14 november als zelfstandige van start gegaan met zijn bedrijf Hein APK. 

“Iedereen kan bij mij terecht voor een APK-keuring en onderhoud van zijn of haar auto”, vertelt Hein. “Ik keur niet alleen voor particulieren, maar ook voor autobedrijven. Omdat ik zelfstandig werk ben ik flexibel en altijd bereikbaar. Daarnaast is Hein APK op een zeer praktische locatie gelegen vooraan in Leeuwarden. Ook hoeven mijn klanten niet zonder vervoer te zitten tijdens een grote reparatie, want er is een leenauto of -fiets aanwezig.” 

Hein is als 16-jarige begonnen en heeft 44 jaar bij hetzelfde bedrijf gewerkt. Hij is in het bezit van de benodigde APK-papieren en gaat om de 2 jaar voor een nieuwe cursus APK-bevoegdheidsverlenging. Dit moet natuurlijk ook, anders is het niet mogelijk APK-keuringen uit te voeren en geeft de RDW geen erkenning. “Omdat ik nog niet thuis wilde zitten, ben ik deze nieuwe uitdaging aangegaan”, zegt Hein. “Allereerst heb ik gezocht naar een goede locatie om als zelfstandige aan de slag te gaan en daarna is alle benodigde apparatuur en een complete APK-straat aangeschaft.” Met Hein zijn 44 jaar ervaring als monteur is uw voertuig voor een APK-keuring of een onderhoudsbeurt bij Hein APK in goede handen. 

Hein APK, met al meer dan 40 jaar vakmanschap voor reparatie en APK, is te vinden aan de Mr. P.J. Troelstraweg 185 te Leeuwarden. 

Voor een afspraak en informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Hein APK op 06-46469828 of per e-mail via heinapk@ziggo.nl.