Algemeen

Even voorstellen - Boekhâlder Bijlsma Stiens

Met ruim 13 jaar ervaring in de financiële sector op zak is Jelmer Bijlsma in maart van dit jaar gestart met zijn een eigen administratiekantoor. Aanvankelijk vanuit huis maar sinds kort is het kantoor gevestigd in het statige St. Vitushuis aan de Langebuorren 1. 

Meedenken en eerlijk advies geven, dat is het motto van Bijlsma. Daadkrachtig handelen en actief meedenken typeren zijn werkwijze. 

 

Boekhouding vanuit persoonlijk perspectief

Als regionaal kantoor heeft Jelmer de ambitie om op het hoogste niveau mee te doen. Waar nodig schakelt hij binnen zijn netwerk met collega’s; een notaris, fiscalist, btw-specialist of bijvoorbeeld een loonadministrateur. De financiële wereld ontwikkelt zich continu, wet -en regelgeving is dynamisch, door te investeren in zichzelf en bijscholing te volgen weet hij klanten duidelijk meerwaarde te bieden. “Onze aanpak is net een beetje anders dan die van branchegenoten,” zo vertelt Jelmer. “Hier geen 'interessante' Engelstalige kreten, ellenlange verhalen en onnodige bureaucratie. De adviezen worden beschreven in heldere taal en liefst op één A4-tje.” Waar mogelijk maakt hij slim gebruik van geautomatiseerde systemen.

 

Voor ondernemer en particulier

Bijlsma wil voor klanten het vaste aanspreekpunt voor alle financiële zaken zijn. “Om dit werk goed te kunnen doen is een sterke vertrouwensband nodig - vaak voor vele jaren,” zo stelt hij. “Met ons kantoor in het hart van Stiens en de brede ervaring zit het bij ons wat dat betreft wel goed.” Boekhâlder Bijlsma werkt voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Ze kunnen bij hem terecht voor de complete administratie, jaarrekeningen, advisering, btw-aangifte, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en meer specialistische zaken zoals schenkbelasting en erfbelasting. “Een goede boekhouder verdient zichzelf terug, hoe, dat wil ik de mensen graag persoonlijk uitleggen,“ zo besluit Jelmer zijn enthousiaste betoog.

Ga voor meer informatie over Boekhâlder Bijlsma naar www.boekhouderbijlsma.nl. Direct een financiële kwestie voorleggen, bel hem dan vrijblijvend op 06 34 47 78 22 of mail naar info@boekhouderbijlsma.nl