Algemeen

Fiets 'm erin op 6 juli in Hallum

Op 6 juli organiseert Activiteitencommissie Hallum ‘Fiets 'm erin’ in de haven van Hallum.  Of je nu een sportieve uitdaging zoekt of gewoon wilt genieten van de sfeer en de deelnemers, dit evenement is voor iedereen. 

De starttijd is rond 15:00 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers, dus zorg dat je op tijd bent om niets te missen! Actuele informatie vind je op Facebook en Instagram #achallum.

De minimale leeftijd voor deelname is 13 jaar en is geheel gratis. Naast de adrenaline en de lol die je zult beleven, maak je ook als deelnemer kans op fantastische prijzen. 

Degene met de snelste tijd wint maar liefst 250 euro. Voor de tweede en derde plaats zijn er prijzen van respectievelijk 150 en 100 euro. 

Daarnaast zijn er speciale prijzen voor de pechvogel van de dag en de fiets met de mooiste versiering.

Rond 18:30 uur gaan we genieten van live muziek en is er een bar aanwezig waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje.

Dit geweldige evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van al onze gulle sponsoren en natuurlijk door onze vrijwilligers. Hier zijn we heel dankbaar voor.

Voor meer informatie en deelname ga naar www.fietsmerin.achallum.nl en beleef een onvergetelijke dag. Tot 6 juli in de haven van Hallum