Algemeen

Gebruikte kinderkleding- en speelgoedbeurs Bitgummole

De voorjaarseditie van de gebruikte kinderkleding- en speelgoedbeurs Bitgummole komt eraan! Leuke voorjaars-/zomerkleding in de maten 86 t/m 176 en uiteraard fraai speelgoed. Op zaterdag 13 april aanstaande is het zover in De Molewjuk te Bitgummole van 9.30 - 12.00 uur.

Lekker dicht bij huis shoppen voor leuke kinderspullen tegen aantrekkelijke prijzen. Wat wil je nog meer? Naast een ruim assortiment zomerse outfits kun je op de beurs ook terecht voor schoenen, verkleedkleding, babyspullen, sportkleding, sportschoenen, beddengoed, boeken, spellen, bouwblokken, poppen, schommels, skeelers, trapauto’s, fietsjes en ga zo maar door. 

De opbrengst van de beurs gaat naar de uitzending van Eman en Hillie en hun 3 dochters via stichting LeFF. Eman en Hillie zetten zich op Java (Indonesië) in voor de lokale bevolking.  Concreet willen zij werken aan het verbeteren van onderwijs-, werk- en sociaaleconomische omstandigheden van kinderen en volwassenen in achterstandssituaties.

Voor vragen of meer informatie over het inbrengen van spullen kan er gemaild worden naar kledingbeursbitgummole@gmail.com of kijk op de Facebookpagina. Hier zijn ook foto’s van voorgaande beurzen te vinden. Heel graag tot zaterdag 13 oktober aanstaande voor de 21e editie van de gebruikte kinderkleding- en speelgoedbeurs Bitgummole