Algemeen

Grote fitheidsactie 'Fit in 5 weken' bij Benefit Lifestyle Club Sint Annaparochie

Hoe vaak hoor je niet dat men gezonder wil leven, er beter uit wil zien en zichzelf fitter wil voelen? Het ´willen´ is geen probleem, maar het daadwerkelijk ´doen´ is een heel ander verhaal. 

 

”Wat men moet leren doen, leert men door het te doen”, is een toepasselijk citaat van de Griekse filosoof Aristoteles. Om je uit de luie stoel te helpen, een gezondere leefstijl aan te nemen en dit ook vol te houden op de lange termijn, biedt Benefit Lifestyle Club Sint Annaparochie vanaf september het programma “Fit in 5 weken” aan.

 

Top gemotiveerd. Goed trainen. Lekker eten.

Het initiatief ”Fit in 5 weken“ helpt bij de juiste aanpak en maakt het begin eenvoudig. Het doel is dat de deelnemers via een uitgekiend trainingsprogramma in het fitnesscentrum al na enkele weken duidelijk meetbare en zichtbare resultaten bereiken*. Aan het begin wordt de actuele fitheids- en gezondheidstoestand vastgesteld, inclusief de persoonlijke fitheid. Op basis van het resultaat ontvangt de deelnemer een programma op maat. De deelnemers kunnen kiezen uit drie verschillende programma´s:

1.
5x meer kracht: Waarbij het werken aan een goed figuur en spierkracht centraal staan.

2.
5 kilo minder: Hierbij is het devies een gezond gewicht en het verliezen van overtollig  vet.

3.
5 jaar jonger: Ideaal voor mensen die aan de gezondheid willen werken en minder stress  willen ervaren.

 

Iedereen kan betere prestaties bereiken

„Een verbetering tot wel 20% is mogelijk op gebied van kracht, conditie en beweeglijkheid” *. Naar verwachting zullen ook de bloeddruk, het percentage lichaamsvet en de coördinatie duidelijk verbeteren, onafhankelijk van de leeftijd en actuele fitheid van de deelnemers. Vele deelnemers hebben de afgelopen jaren al met succes aan het programma deelgenomen. 

              

Ik ga voor 5 jaar jonger, doe je mee??                        

De campagne ”Fit in 5 weken“ loopt vanaf 1 september 2021 bij Benefit Lifestyle Club in Sint Annaparochie. 

Twijfel daarom niet en geef je snel op via telefoon: 0518-403657 of info@benefit-fitness.nl (aanmelding uiterlijk tot  15 september 2021).

Meer informatie vind je op onze website: www.benefit-fitness.nl/fit5weken/

*
Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

                 

Hartman Sannesstraat 9

9076 EB Sint Annaparochie