Algemeen

Haarsalon Puur nieuw in Stiens

Vanaf dinsdag 8 november is Haarsalon Puur geopend aan de Smelbrêge 21 in Stiens. Na 15 jaar als ambulant kapster werkzaam te zijn geweest heeft Annie Veenema de stap genomen om op locatie met haar kapsalon verder te gaan.

“In 2007 ben ik begonnen als Thúskapster Annie, daarvoor heb ik een aantal jaren in een kapsalon in Leeuwarden gewerkt,” vertelt Annie, “En nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging. De afgelopen 2 jaren was er al een onrustig gevoel, zo van vind ik het nog leuk? Heb ik nog genoeg uitdaging? Door gesprekken met de mensen om me heen en naast mijn ambulante werk in nog 2 salons te hebben gewerkt, kwam ik erachter dat ik het kappersvak nog steeds erg mooi vind, maar dat ik klaar was voor een nieuwe stap. Deze zomer viel alles samen;  een vaste plek waar ik de behandelingen kan geven die ik graag zou willen, in een fijne omgeving waar ik mijn klanten kan verwennen. Dat is waar mijn hart naar uit gaat.”

Na het bekijken van diverse locaties, kwam Annie terecht bij het pand waar voorheen José’s Heerensalon was gevestigd. “Deze plek kwam op mijn pad en dit voelde direct goed,” zegt Annie, “Natuurlijk is het ook spannend, zeker in deze tijd, maar ik weet zeker dat dit een goede keuze is.  Het is nu mogelijk om behandelingen te geven, die als ambulant kapster niet mogelijk waren. De beleving is ook erg belangrijk, zodat de klant verwend kan worden en deze kan genieten. Hier hebben we met het inrichten van de salon goed naar gekeken. Het is meer dan knippen en kleuren alleen.”

Iedereen is welkom bij Haarsalon Puur voor één van de treatments die Annie verzorgt. Hiervoor hoeft men niet persé ook geknipt of gekleurd worden. Het zijn verschillende wasrituelen met elk hun eigen karakter. De klant wordt tijdens één van de behandelingen verwend in de massagestoel met een hoofdhuidmassage.  Hierin wil  Annie zich onderscheiden, namelijk de klant even heerlijk laten ontspannen en verwennen. Voorin Haarsalon Puur is een winkel waar veel op haargebied te verkrijgen is. O.a. de merken REF, Olaplex, Four Reasons en Brand5, waarmee Annie in de salon werkt.  Daarnaast zijn er ook leuk ingepakte cadeaus en cadeaubonnen verkrijgbaar. Boeken kan online op www.haarsalonpuur.nl of telefonisch tijdens de openingsuren.

Haarsalon Puur is geopend: dinsdags en vrijdags van 9.00 tot 17.30, woensdags van 9.00 tot 20.30 uur en zaterdags van 8.00 tot 12.30 uur. Meer informatie over de mogelijkheden, neem een kijkje op www.haarsalonpuur.nl of op de socials onder de naam @haarsalonpuur. 

Wees welkom! Haarsalon Puur, Smelbrêge 21, 9051 BH Stiens, tel. 06 - 10286020