Algemeen

Herfsttoernooi Jeu de Boulesvereniging Stiens

Zaterdag 24 september 2022 hebben wij weer een Jeu de Boules toernooi gehouden, de 2e dit jaar. Het was een feestelijke middag, het weer was prima en de banen lagen er mooi bij. 

Het terrein was feestelijk versierd met vlaggetjes, al met al heel gezellig. De 12 koppels (2 tegen 2) moesten 3 partijen spelen, steeds tegen andere personen en op een andere baan. Na de eerste ronde was er tijd voor koffie/thee en appeltaart. 

Ook na de 2e en 3e ronde was er weer een pauze, nu met een hapjes en een drankjes. De punten van drie gespeelde rondes werden verwerkt. De winnaars waren: 1e Anneke de Vries en Jan Liefrink (3x winst en 23 punten), 2e   Minie Joustra en Jacob Reitsma (3x winst en 20 punten) en 3e  Gea Bokma en Bieuwe Rijpstra (3x winst en 15 punten). De prijswinnaars kregen allen een mooi boeket (t' Finsterblomke). 

 

Het was weer een geslaagde middag en iedereen ging met een fijn en tevreden gevoel naar huis.  

 

Wilt u ook eens Jeu de Boulen, u bent welkom op de baan die ligt aan de Graldastins (naast Aliade) er wordt gespeeld bij droog weer open op maandagavond 19.00 uur, dinsdagmiddag en donderdagmiddag 14.00 uur. Boulesballen hebben wij wel op voorraad