Algemeen

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Kindercoach Mariëlle: Ieder kind heeft kwaliteiten en mooie, unieke eigenschappen en vaardigheden. Het kennen van je sterke kanten geeft zelf-vertrouwen en zorgt ervoor dat je stevig in het leven staat. 

Maar soms gebeurt er veel in de wereld van een kind, waardoor het vast komt te zitten in eigen gevoelens of gedachten. Een kindercoach kan een kind hierbij begeleiden.

Mariëlle begeleidt kinderen, tieners en ouders als er een vraag is over gedrag, ontwikkeling of opvoeding van een kind. Of als een kind moeite heeft met bepaalde emoties, gevoelens of in een moeilijke periode zit.

Door speelsgewijs en op verschillende manieren met een kind in gesprek te gaan, krijgt zij een beeld van wat er speelt in de (belevings)wereld van een kind. Vervolgens ontdekken ze samen hoe om te gaan met moeilijke dingen en ontdekken de kwaliteiten van het kind. Ze wakkert talenten en krachten aan en zo ontwikkelt een kind positieve vaardigheden en zelfvertrouwen om moeilijke situaties het hoofd te bieden.

Kindercoach Mariëlle heeft een positieve werkwijze. Met aandacht, een luisterend oor en niet (ver)oordelend, kijkt zij vooral naar ontwikkelmogelijkheden en kwaliteiten van een kind en hoe het deze kan inzetten om zich sterk te voelen en lekker in z’n vel te zitten.

Omdat geen kind hetzelfde is, is ook geen traject hetzelfde. Mariëlle zoekt naar wat het beste bij een kind past en gebruikt verschillende werkvormen. Aandacht en vertrouwen zijn hierbij een rode draad.

Meer weten? www.kindercoachmarielle.nl, info@kindercoachmarielle.nl, tel: 06-23165374