Algemeen

Hoofdtrainer Martell Tromp verlengt bij v.v. Wardy

Bij VV Wardy zijn ze erg verheugd dat Martell Tromp ook volgend jaar, seizoen 2024-2025, de hoofdtrainer is bij v.v. Wardy.

Foto: selectie Wardy en Martell Tromp

Tromp begon afgelopen seizoen bij het vlaggenschip met veel passie en strijd. Zowel de selectie en staf, als het bestuur is zeer te spreken over de werkwijze en tactische visie van de 26-jarige oefenmeester. Dit resulteerde in mooie overwinningen! De velden beginnen weer vol te stromen met toeschouwers en de punten worden, zo nu en dan, weer meegenomen naar Ferwert.

Ook Tromp zelf is erg enthousiast over zijn contractverlenging bij de vereniging:  “In een eerder stadium heb ik aangegeven een sabbatical te nemen, maar gaandeweg het seizoen ben ik steeds meer gaan twijfelen over dit besluit en uiteindelijk ben ik hierop teruggekomen. De samenwerking met het bestuur, de elftalbegeleiding en spelersgroep verlopen uitstekend, maar ook het vele werk wat alle vrijwilligers verzetten en de steun vanuit de supporters zijn voorwaardelijk geweest om met de eerste selectie een goede ontwikkeling te kunnen doormaken gedurende dit seizoen. Met veel trots mag ik komend seizoen opnieuw onderdeel uitmaken van deze warme vereniging en gaan we doorbouwen aan de ontwikkeling van het teamproces en de speelwijze. Via deze weg wil ik dan ook alle betrokkenen die v.v. Wardy een warm hart toedragen, bedanken voor de vele support, en namens het eerste elftal zien we jullie komend seizoen graag langs de lijn”.

V.V. Wardy is dan ook erg blij dat zij door kunnen bouwen met de zeer bevlogen Martell Tromp. We zien dat de weg omhoog is ingeslagen.