Algemeen

Houd Stiens Schoon is een project wat in speelt op de Landelijke opschoon dag van Houd Nederland Schoon! Alle kinderen in Stiens (en hun ouders) worden uitgedaagd al het zwerfafval in hun wijk, dorp en omgeving op zaterdag 20 maart op te ruimen. 

De stimulering zit hem in het feit dat er in Stiens 5 houten plankjes (latjes) verstopt worden voor de kinderen met de tekst: "Houd Stiens Schoon" erop. Degene die zo'n plankje vindt tijdens het opruimen wint een prijs. Stuur dan een foto van het plankje en de vinder met het gevonden zwerfvuil naar houdstiensschoon@hotmail.com vergeet niet je adresgegevens erbij te zetten. Er wordt dan persoonlijk een attentie langs gebracht. Let op, wel het plankje meenemen zodat niet iemand anders later hetzelfde plankje weer vindt. 

Ook ding je mee naar een prijs als je een foto instuurt van al je gevonden zwerfafval als jij degene bent met het meeste gevonden zwerfafval maak je ook kan op een prijs en er is nog een prijs voor de leukste actie foto tijdens het opruimen. Dus kom op. Doe mee met deze challenge. Steek je handen uit je mouwen. Samen houden we Stiens schoon. Zie ook www.nederlandschoon.nl voor meer informatie tegen zwerfafval!