Algemeen

Huidverzorgingsstudio Ageeth viert 30-jarig jubileum met open dag

Ageeth Boomsma staat voor kwalitatieve behandelingen en een uiterst persoonlijke aanpak. Dit jaar zit ze precies 30 jaar in het vak. Een mooi moment om even stil te staan bij alle ontwikkelingen die haar schoonheidssalon heeft meegemaakt. Ze geniet nog elke dag van haar werk, nieuwe gezichten zijn steeds weer een fijne uitdaging. Daarom organiseert ze op 2 februari een open dag met een aantrekkelijke kennismakingsaanbieding.

We schrijven februari 1994 als Ageeth start met haar eigen salon op een slaapkamertje in Leeuwarden. Net klaar met de opleiding tot schoonheidsspecialist en in het trotse bezit van een behandelstoel en een geschikt salonmerk. 

Inmiddels zit ze alweer 27 jaar aan De Greiden in Britsum en heeft ze na diverse verbouwingen een prachtige salon met een aparte verkoop- en wachtruimte. “Er zijn klanten die de salon ook precies 30 jaar trouw zijn en alle ontwikkelingen hebben meegemaakt,“ memoreert Ageeth ‘grutsk’.

30 jaar passie voor een gezonde huid

Het vak van schoonheidsspecialist is haar nog altijd op het lijf geschreven. Via diverse trainingen heeft ze allerlei gepersonaliseerde behandelingen ontwikkeld. “Ik hoor van klanten dat het bezoek aan mijn huidverzorgingsstudio daarom ook echt een unieke ervaring is. 

Er wordt gewerkt met geavanceerde en tot in detail gepersonaliseerde gezichtsbehandelingen,” zo vertelt Ageeth. “Elke huid heeft andere behoeften, juist daarin maakt ervaring hét verschil.” 

Voor een extra boost beschikt Ageeth over de modernste apparatuur, zoals dermaoxy (zuurstof), oxygeneo (dé prijswinnende behandeling van 2023) en drainage. Alles om er weer lekker fris en stralend uit te zien!

Samenwerking Christina Cosmeceuticals

Ageeth werkt tegenwoordig met het Christina Cosmeceuticals. Dat label staat erom bekend dat ze verder gaan dan de standaard cosmetica. “Christina is heel vooruitstrevend en heeft ingrediënten die andere cosmeticamerken pas jaren later ontdekken,” zo weet Ageeth. “Ken je de reclames met Hyaluronzuur uit de bladen en van tv, Christina gebruikt dit al sinds 1982!” En zo heeft ze meer voorbeelden. Maar wat voor haar uiteindelijk vooral belangrijk is, is zoveel mogelijk mensen te helpen die onnodig last hebben van een geïrriteerde rode huid, een doffe huid, een te droge huid of bijvoorbeeld puistjes. En met Christina heeft ze alle mogelijkheden om die mensen weer een stralende en gezondere huid te geven!

Open dag schoonheidssalon

Op vrijdag 2 februari (van 10:00 tot 16:00 uur) organiseert Ageeth een open dag. Kom vrijblijvend langs om een kijkje te nemen in haar salon. Van 10:00 tot 14:00 uur is er een specialist van Christina Cosmeceuticals aanwezig. Geen tijd om langs te komen? Boek dan een afspraak voor uw eerste kennismakingsbehandeling via www.ageeth.nl. Of bel haar op 058 257 10 58. Huidverzorgingsstudio Ageeth is te vinden aan De Greiden 15 in Britsum