Algemeen

Iebe Idsardi onderhoudsbedrijf 20 jaar in Stiens

Iebe Idsardi, de eigenaar van onderhoudsbedrijf Iebe Idsardi, begon zijn onderneming op 1 mei 2003 vanuit een werkplaats aan huis.

Inmiddels is het alweer 20 jaar geleden en heeft Iebe Idsardi zijn werkplaats al weer 16 jaar in een prachtige loods op de Seerob 21 in Stiens, waar hij alle werkzaamheden voorbereidt, zoals het maken en in elkaar zetten van kozijnen en het in de grondverf zetten van verschillende materialen. Ook zijn er een aantal kantoren met ingebouwde keukens en tapijt aanwezig die verhuurd worden.

Iebe Idsardi is gespecialiseerd in timmer- en onderhoudswerkzaamheden, waarbij hij bij verbouwingen en onderhoud ook het buitenschilderwerk voor zijn rekening kan nemen om de klant te ontzorgen. Daarnaast biedt hij ook andere diensten aan, zoals het plaatsen van dakramen, verbouwingen, schuttingen, tegelwerk en badkamers.

De laatste jaren heeft Iebe Idsardi zich gespecialiseerd in het maken van tabletkasten voor het basisonderwijs. Deze kasten bieden ruimte om tablets op te bergen en hebben in het midden van de kast een oplaadstation waar maximaal 30 tablets tegelijk kunnen worden opgeladen. Deze kasten zijn nog steeds verkrijgbaar.

Iebe Idsardi is een éénmansbedrijf dat staat voor vakmanschap en kwaliteit. 

Voor meer informatie over zijn werkzaamheden en contactgegevens, bezoek zijn website www.idsardionderhoud.nl. Of bel 06 21600631, mail iebe@idsardionderhoud.nl. Het onderhoudsbedrijf is gevestigd op Seerob 21, 9051 VA Stiens