Algemeen

Interzorg Groep in Ferwert zet haar deuren wijd open!

Op zaterdag 19 november 2022 van 10.00 – 14.00 uur kunnen belangstellenden een kijkje achter de schermen nemen van deze  veelzijdige zorginstelling. 

Foto: Monique Dijkstra

Maak kennis met het Woon-zorgcentrum Foswert, bezichtig een nieuw appartement, kom speeddaten voor een baan in de zorg en ga in gesprek met onze medewerkers en ervaar wat we allemaal kunnen bieden! Dit alles opgeluisterd met muziek door onder andere Reinout Weima (van het bekende duo Weima & Van der Werf). 

 

E-health & Gezondheid 

Interzorg Groep maakt gebruik van diverse E-health middelen. Dit zijn digitale hulpmiddelen die het mogelijk maken dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen, uiteraard met ondersteuning van de medewerkers van Interzorg. Belangstellenden kunnen een kijkje nemen bij de speciaal ingerichte E-health stand in het Grand Café. Tevens zijn er demonstraties van de Tovertafel, de braintrainer en de duo- en rolstoelfietsen. Jacoline ter Braak-van Benthum, voedingsdeskundige en leefstijlcoach is aanwezig voor vrijblijvend advies en om uw bloeddruk en cholesterol/glucose te meten en de diëtistenprakijk Noord Friesland en FysioFerwert zetten tevens hun deuren open. Daarnaast kunnen bezoekers kennis maken met de leden van de Cliëntenraad en de Vrienden van Foswert en is er ook aan de inwendige mens gedacht. Er is een palingrokerij aanwezig, die ouderwets lekkere kwaliteit (broodjes) gerookte paling verkoopt en Pake’s Oaljekoeken fan Everts is aanwezig voor de verkoop van ouderwets lekkere oliebollen! Zelfs aan de kinderen is gedacht: zij kunnen gratis geschminkt worden! Al met al een gevarieerd programma bij een veelzijdige organisatie. U bent allemaal van harte welkom, koffie en thee is gratis!