Algemeen

Introductietraining Stichting Score

Dit kaatsseizoen heeft kaatsschool Score voor het eerste jaar training gegeven aan de jeugdkaatsers binnen de federatie Tusken Waed en Ie. 

De deelnemende jeugdkaatsers in Hijum/Feinsum, van dit seizoen

De trainingen vinden plaats op het kaatsveld van Hijum/Feinsum. Er is aan veel jeugdkaatsers training gegeven en ook de federatiewedstrijden worden door de kaatsers goed bezocht. De trainingen zijn in april gestart en op dinsdag 13 juli is al weer de laatste reguliere training op het kaatsveld van Hijum/Feinsum.

Afgelopen dinsdag 29 juni was er door Score een wedstrijd georganiseerd voor alle jeugdkaatsers die hebben deelgenomen aan de trainingen. In verschillende categorieën werd gekaatst en iedereen kaatste elke keer met een andere maat. Natuurlijk waren er mooie kransen te winnen maar het belangrijkste was dat iedereen met veel plezier speelde.

Ook volgend kaatsseizoen gaat Score weer kaatstrainingen geven aan de jeugd binnen de federatie Tusken Waed en Ie. Wederom op het kaatsveld in Hijum/Feinsum. Er wordt training gegeven aan kaatsers die spelen in de categorieën kabouters, welpen, pupillen, schooljongens/schoolmeisjes, jongens/meisjes. 

Iedereen die kaatsen leuk vindt en graag naast training bij de eigen vereniging nog wil trainen bij een kaatsschool is van harte welkom bij Score.

Dinsdag 20 juli organiseert Score gratis een introductietraining op het kaatsveld van Hijum/Feinsum, aanvang 16.00 uur.

Belangstelling? Of had u wellicht meer informatie gewenst? Neem dan vooral contact op. Een mailtje naar info@stichtingscore.nl is eenvoudig te sturen. Daarna zal spoedig contact volgen.Wie weet zien de trainers van Score jullie binnenkort op het kaatsveld! Score wenst iedereen nog veel kaatsplezier dit seizoen