Algemeen

Kermis in Stiens: belevenis voor iedereen met veel attracties

Van donderdag 8 t/m zondag 11 juni is het zover: de jaarlijkse kermis in het bruisende centrum van Stiens. De organisatie heeft weer aan iedereen gedacht, er komen meer attracties dan ooit! 

Van de breakdance en botsauto’s tot het spookhuis en de tropical flight, ze staan er allemaal. De speciale prikkelarme middag maakt het feest voor iedereen compleet en zo hoort het ook. De jaarlijkse kermis van Stiens gaat dit jaar wederom van start met een prikkelarme middag. 

 

Bij de opening op donderdag gaat de muziek twee uur lang op zacht, worden de lichten gedimd en gaat de draaisnelheid van alle attracties omlaag. Geweldig nieuws voor de cliënten van Talant en eigenlijk gewoon voor iedereen, kind of volwassene, die zich daar prettig bij voelt. Een mooi gebaar van de exploitanten waar veel waardering voor is vanuit Stiens en de omliggende dorpen. 

 

De kermis moet een belevenis zijn voor alle leeftijden. In de opzet van de kermisattracties is daar dan ook rekening mee gehouden. Verheug je op de breakdance, botsauto’s, bungee trampoline, een kinderzweefmolen, lucky cranes, het spookhuis en de superleuke tropical flight. Natuurlijk staat er een olliebollenkraam en is er een suikerspin voor de kids. Door de locatie op het centrale plein ligt een bezoekje aan de lokale horeca en de winkels in het sfeervolle centrum voor de hand.

 

Openingstijden Kermis: Donderdag 8 juni  14:00 uur - 16:00 uur (prikkelarm) daarna tot 23:00 uur. Vrijdag 9 juni en zaterdag 10 juni 13:00 uur - 00:00 uur, Zondag 11 juni 13:00 uur - 21:00 uur