Algemeen

Machteld Kiestra geeft yogalessen online

Machteld Kiestra geeft sinds enige tijd haar yogalessen online. Op haar website https://ppemmakade.nl/online-yoga/ vind je een veelheid aan yogalessen die je op elk moment van de dag kunt doen wanneer het jou uitkomt. 

De yoga op deze website is goed te volgen en de houdingen worden langzaam opgebouwd. Op deze manier breng je lichaam en geest tot rust en worden de bewegingsseries een meditatie in beweging. De yogalessen zijn hiermee ook zeer geschikt voor mensen die bezig zijn om te herstellen van ziekte of burn out klachten. De lessen zijn gericht op het terugbrengen van het vermogen van het lichaam om te herstellen. Ademhalingsoefeningen, meditaties en diepte ontspanningen en yogalessen van verschillende lengtes staan voor klaar.

Je kunt dagelijks uitkiezen welke les je vandaag wilt doen. Je kunt bijvoorbeeld een poosje werken met 1 favoriete serie of misschien vind je het juist prettig om wat af te wisselen tussen de lessen.

Machteld Kiestra heeft een Hatha Yoga docentenopleiding in Londen gevolgd bij de British Wheel of Yoga en heeft elf jaar ervaring in het geven van groepslessen.