Algemeen

Meubelmaken bij werkplaats Ineke van der Blom

Handig worden met hout en gereedschap om uiteindelijk je eigen meubels te kunnen maken. 

Of om makkelijk een klusje in huis op te kunnen pakken, of gewoon omdat het leuk is om met je handen te werken. 

Dit najaar biedt Werkplaats Ineke van der Blom een beginnerscursus meubelmaken aan van vijf vrijdagen en een masterclass voor wie wil bouwen aan een eigen stijl in vormgeving.

 

Beginnerscursus

Door verschillende opdrachten raak je in de loop van de cursus vertrouwd met allerlei (elektrisch) handgereedschap. Door de opbouw van het programma maak je kennis met de basis van meubelmaken. Je leert om een project van a tot z te overzien en stap voor stap uit te voeren, waar je later veel plezier van hebt omdat je weet wat er nodig is om je plannen te realiseren. Alle werkstukken krijgen een persoonlijke twist zodat je jouw eigen ‘stijl’ ontwikkelt. Met deze 5 dagen vergroot  je eigen mogelijkheden en vul je je ‘gereedschapskist’ met vaardigheden en lol in het maken.

 

Masterclass

Heb je de basis van houtbewerken al in de vingers en zou je meer willen leren over vormgeving, dan is er de ‘Masterclass’ van 3x een zaterdag. Je gaat met andere ogen kijken naar de ‘gewone’ dingen om je heen én je leert om je eigen vorm te geven aan wat je wilt maken.

www.inekevanderblom.nl