Algemeen

Najaar-toernooi, Jeu de Boules Vereniging Stiens

Voor de leden hadden wij zaterdag 23 september een toernooi georganiseerd. Op zaterdagmorgen hebben we de banen geprepareerd en het terrein feestelijk versierd om 's middags er een gezellig feest van te maken. 

Het weer zat ons weer mee, de temperatuur was prima en het zonnetje deed de rest, dus de jassen konden uit. 20 Leden moesten 3x een partij spelen, voordat de uitslag bekend was. Tussen de partijen en aan het einde was er tijd voor hapjes/drankjes en muziek, alles op z'n Frans. Aan het einde van het toernooi konden 4 leden met een fraai boeket (It Finsterblomke) huiswaarts keren, te weten: 1e prijs ging naar Baudien de Lange 3x winst 19 punten, 2e prijs ging naar Sjoukje Hoekstra 3x winst 17 punten, 3e prijs ging naar Bieuwe Rijpstra 2x winst 15 punten en de aanmoedigingsprijs ging naar Anna Blesma-Bakker.

 Wilt u ook eens Jeu de Boules spelen, u bent jong of oud, hartelijk welkom op de baan die ligt aan de Graldastins (naast Aliade). Er wordt gespeeld bij droog weer op maandagavond 19.00 uur met verlichting, op dinsdagmiddag (competitie) 14.00 uur en op donderdagmiddag 14.00 uur. Boulesballen hoeft u in principe niet aan te schaffen, want die hebben wij wel op voorraad. 

Informatie: B. Rijpstra, tel.nr.: 06 294 60 512