Algemeen

Nieuw in het Hart van Stiens: Esnofa Coaching

Lekker in ons vel zitten, dat willen we toch allemaal? Wanneer jij je happy en krachtig voelt dan kun je de hele wereld aan. Het leven lijkt op rolletjes te lopen en natuurlijk is er wel eens een kleine tegenslag maar die kun jij prima handelen op dat moment.

Maar helaas verkeren wij mensen niet altijd in die staat van gelukzaligheid.  Vroeg of laat overkomen ons allemaal dingen in het leven waardoor we de balans verliezen, ons zorgen maken, ons verdrietig of angstig voelen.  Emoties die een enorme impact kunnen hebben op het leven van jou en/of jouw gezin.

Marianne Hofstra, persoonlijk coach en ouder begeleider bij Esnofa Coaching ondersteunt en begeleidt volwassenen en gezinnen naar meer rust, balans en harmonie in hun leven.

"Als ervaringsdeskundige en coach kijkt met een holistische en systemische bril en begeleid mensen door samen met hen te kijken naar de situatie waar zij zich in bevinden en welke problemen zich daarin voordoen. De huidige problematiek is een gevolg van iets. Samen gaan we op zoek naar de bron van het probleem.

Ik zie de mens als een geheel, bestaande uit 4 verschillende delen. Ons mentale, fysieke, emotionele en spirituele lichaam vormen samen één geheel. Het is ons mannelijke en vrouwelijke deel. De yin en yang energie.  Wij zijn het meest gelukkig als al deze delen 25% vertegenwoordigen. Ook onze omgeving, het systeem waar wij onderdeel van uitmaken, is van invloed op wie wij zijn, hoe we ons gedragen en wat onze overtuigingen zijn. Wanneer jij niet lekker in vel zit, je het gevoel hebt vast te zitten of even niet meer weet hoe het moet dan loop ik een tijdje met je mee.

Door gesprekken en diverse methodes gaan we op zoek naar de bron van jouw problematiek waardoor jij inzicht krijgt in jouw patronen, gedachten en overtuigingen. De ruimte die hierdoor ontstaat creëert nieuwe mogelijkheden voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling zodat de verbinding met jezelf en jouw omgeving (opnieuw) kan ontstaan. Door het toenemen van je (zelf) vertrouwen, eigenwaarde en zelfliefde ga jij weer lekker in je vel zitten en kun je positief en vol goede moed alleen je weg vervolgen. Voorafgaand aan het coaching traject is er altijd ruimte voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek". 

Marianne is elke vrijdag op afspraak aanwezig in het Hart van Stiens. Wil je meer info  of een afspraak inplannen neem dan gerust contact op via info@mariannehofstra.nl of 06-42091447