Algemeen

Nieuw trainersduo KV CSL

We zijn blij verheugd om te kunnen vermelden dat Jaap Tilkema & René Radersma met de ingang van volgend seizoen het nieuwe trainersduo van de selectie van KV CSL zullen vormen. Jaap zal het eerste voor zijn rekening nemen en René wordt verantwoordelijk voor het tweede. 

Jaap zit al een hele tijd in de korfballerij en komt voor zijn functie bij het KNKV veel over de vloer bij verenigingen. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren trainerservaring opgedaan binnen KV Drachten/Van der Wiel. In Drachten was hij onder andere verantwoordelijk voor het trainen en coachen van de junioren en het tweede. 

René is natuurlijk kind van de club en al jaren lang jeugdtrainer binnen CSL. De laatste jaren is hij actief als trainer/coach van de junioren, waarmee hij op het veld is gepromoveerd naar de Hoofdklasse en in de zaal verdienstelijk bovenin meedraait in de Overgangsklasse. 

Beide heren hebben er zin in en kijken er naar uit om samen met de selectie iets moois op te bouwen! 

Daarbij zal Nynke Luinstra de trainersstaf completeren als extra trainer. Nynke is binnen CSL ook al jaren actief als jeugdcoach. Ze kijkt er naar uit om met de heren samen te werken volgend seizoen.

De vereniging is ontzettend blij met de aanstelling van dit drietal en ziet dat de ambities en visie goed aansluiten op die van de vereniging. Wij wensen alle drie veel succes en zijn er van overtuigd dat er samen mooie resultaten kunnen worden behaald