Algemeen

Open Huis in Woonzorgcentrum Foswert

FERWERT - Interzorg Groep heeft de laatste jaren veel geïnvesteerd in ‘nieuw wonen’. Van een ‘bejaardentehuis’ is Foswert getransformeerd naar een modern Woonzorgcentrum, waar het fijn wonen is met alle zorg en aandacht dichtbij. Van huisarts tot maaltijdservice, van gezellige activiteiten tot verpleging. Nadat eerder al de recreatiezaal veranderd is in een modern en toegankelijk Grand Café en de entree is gemoderniseerd, worden ook de vrijkomende appartementen gerenoveerd naar anno nu. 

Donderdagmiddag 14 november jongstleden was er een gezellige middag voor toekomstige bewoners georganiseerd. Tijdens deze middag kregen een 50-tal bezoekers een kijkje achter de schermen in het Woonzorgcentrum. Een viertal rondleidingen voerden de bezoekers langs onder andere de nieuwe huisartsenpraktijk met apotheek en de nieuwe fysiotherapiepraktijk. Ook werd onder meer de bibliotheek, de biljartruimte, het winkeltje en de kapsalon bezichtigd en kon er een kijkje worden genomen in een gerenoveerd appartement. 

Met op de achtergrond een muziekje kon in het Grand Café geproefd worden van diverse gerechten uit de keuken van de Maaltijdservice aan Huis van Interzorg en konden er spelletjes worden gedaan. Zo kregen de bezoekers ieder een goed beeld van wat Interzorg Groep allemaal te bieden heeft en gingen de bezoekers enthousiast naar huis. 

Mocht u vragen hebben over de beschikbaarheid van appartementen in het Woonzorgcentrum of wanneer er interesse is in een rondleiding, dan kunt u contact opnemen Stiena Otte, via telefoonnummer 088 - 518 0200.