Algemeen

OPEN HUIS Nije Skalm op 13 mei

Veel Stiensers hebben vanaf medio november vorig jaar al een bezoekje gebracht aan ons nieuwe MFC aan de Ljipstrjitte 1, het voormalige gemeentehuis. Maar we weten ook zeker dat niet iedereen al een kijkje heeft genomen. 

Daarom organiseert Nije Skalm (in combinatie met de Beleefdag die de winkeliers die dag houden) Open Huis op zaterdag 13 mei van 11.00 tot 16.00 uur. Veel van onze huurders en gebruikers (het Repaircafé, Fotoclub 8-88, biljartvereniging, Amaryllis, dBieb, Ite jo mei, Breicafe, Jeugdhonk, Dance-up e.a.) zijn er die dag en geven de bezoekers een indruk van hun bezigheden/hobby’s. 

 

Daarnaast is er een clown (op initiatief van De Haan notarissen) die voor de kinderen figuren van ballonnen maakt, Saskia Klaver die expert is op gebied van huwelijk/trouwen, u kunt even biljarten, de expositie bekijken, et cetera. 

Dus kom zaterdag naar het centrum van Stiens, voor uw boodschappen, maar bezoek dan ook Nije Skalm. 

Onder het genot van een (gratis) bakje koffie/thee kunt u dan zelf ervaren wat er zo al te beleven valt in ons nieuwe multifunctioneel centrum.

 

Het OPEN HUIS is bedoeld voor alle inwoners van Stiens en omstreken. Op woensdagmiddag 31 mei volgt een officiële opening voor genodigden