Algemeen

Opruiming bij SneupStudio

In de voorbereiding op het 125-jarige jubileum van Studio is in september 2020 SneupStudio gestart op de wekelijkse markt in Stiens. 

Beginnend op een paar behangtafels werden diverse spullen tegen een klein prijsje aangeboden om zo geld te verzamelen voor het jubileumjaar 2021.  Door de enthousiaste, soms vaste bezoekers werd SneupStudio gewaardeerd. Dit maakte dat we verder gingen met het verkopen in  een echte marktkraam die een vast stekje kreeg naast de viskraam. Maar helaas ook voor SneupStudio is tijdelijk het doek gevallen vanwege de Corona. Alle enthousiaste plannen voor het vieren van het jubileumjaar moeten worden uitgesteld. Het enige dat door is gegaan is in januari de huis aan huis verspreiding van het feestelijk jubileummagazine van Studio geweest. 

Maar nu de versoepelingen vanwege de Corona weer mogelijkheden bieden, staat de kraam van SneupStudio op 18 en 25 mei toch nog een keer op de markt met een nieuwe aanbod maar ook met diverse koopjes. Zo komen de handgemaakte mondkapjes in de uitverkoop. Dus een ideale mogelijkheid om nog unieke mondkapjes te scoren. We zullen ze toch nog een hele tijd nodig hebben.

Voor de liefhebbers dus mooie koopjes maar ook een manier om tegen niet te hoge prijzen leuke dingen te verkrijgen. Bovendien helpt u Studio er mee om alle uitgestelde jubileumactiviteiten financieel te ondersteunen. Studio repeteert momenteel niet maar blijft actief. Zo zijn we nu bezig met het actualiseren van de oud-leden lijst zodat we deze oud-leden ook op de hoogte kunnen brengen van onze activiteiten.

Oud-lid? Meldt u aan bij Greta Beetstra (gbgretab@gmail.com) of Lútsen Renema (l.renema@chello.nl)