Algemeen

Optreden Shantykoor de Koekefretters, Wodkapel en The Green Heart Dancers

Zaterdagavond 9 maart zal er vanaf 20:00 uur een verrassend optreden zijn van het shantykoor, dweilorkest en country line dance in MFC it Trefpunt te Hallum. Zaal open vanaf 19:30 uur

De Koekefretters

Yn Simmer 2000 waren er provinciebreed veel activiteiten . Zo werd er in Hallum een "bûnte jûn" georganiseerd met een optreden van een shantykoor. Dit smaakte naar meer en in 2001 werd het huidige koor opgericht. Het koor bestaat momenteel uit 25 leden. David van der Zee is onze bevlogen dirigent en Jantsje Rienks begeleidt het koor al van af het begin op haar accordeon. Zij zingen niet alleen zeemansliederen ook Friese-, Nederlandse-Engelse- en meerstemmige nummers uit het populaire genre staan op hun repertoire. Deze avond zullen de Koekefretters hun veelzijdigheid aan u laten zien en horen. 

De Wodkapel 

is een enthousiast dweilorkest met Friese roots. Met aanstekelijke live muziek brengen zij uw evenement graag tot leven. Dankzij de vele koperblaasinstrumenten en gedreven slagwerksectie straalt hun energie af op het publiek. Het uitgebreide repertoire bestaat uit een mix van bekende hits van toen en nu. Doordat ze de muziek zelf arrangeren hebben ze een unieke sound. 

The Green Heart Country Dancers

Deze groep bestaat uit enthousiaste mensen die hier ontzettend veel plezier aan beleven. Er wordt gedanst op countrymuziek maar ook wel op Ierse- Schotse- en zelfs popmuziek! 

Deze avond is mede mogelijk gemaakt door ondernemers uit Hallum. Het belooft een uniek optreden te worden. Bij binnenkomst is de koffie gratis. U kunt kaarten aan de zaal kopen. Zaal open vanaf 19:30 uur. Vol is vol