Algemeen

Schoonheidssalon FinneFleur Stiens

Gun jezelf dat moment van huidverbetering. Bij Salon FinneFleur doen we er alles aan om je huid er zo mooi mogelijk uit te laten zien! Een korte behandeling van 30 minuten (met losse modules uit te breiden) of een complete luxe behandeling van 90 minuten waarbij je heerlijk kunt ontspannen tijdens een peel-off masker en een speciale massage. 

Ook combinatiebehandelingen zijn mogelijk. Losse modules zijn o.a. verven van wimpers of wenkbrauwen en epileren, harsen van bovenlip of kin. De rug kan lekker met een scrub gereinigd worden en met heerlijke warme doeken, pakking en/of rugmassage worden afgesloten. Cosmetische voetverzorging, handverzorging en make-up behoren ook tot de mogelijkheden. Er worden geen pedicurebehandelingen meer aangeboden maar bestaande cliënten kunnen natuurlijk blijven komen.

 Acné, milia’s, rosacea, pigmentvlekken, rimpels, vermoeide huid, voor iedere huid zijn er de juiste natuurlijke producten om de huid optimaal te verzorgen, zodat de huid met de juiste kalmerende of activerende ingrediënten zo lang mogelijk zo gezond mogelijk gehouden wordt. Sinds kort wordt er ook bindweefselmassage gegeven, dit zorgt in kuurverband voor verbetering van de doorbloeding en het werkt huidherstellend, ook bij littekens. Natuurlijk hoort daar dan wèl de juiste huidverzorging voor de dagelijkse routine thuis bij. Wanneer je de juiste producten regelmatig gebruikt gaat je huid er stralend uitzien.

Deze maand werd Jeannette verrast door de Anbos, zij heeft een zilveren speldje gekregen voor haar 25 jaar lidmaatschap. Dit geeft aan dat ze al die tijd is aangesloten bij de Anbos. Alleen gediplomeerden kunnen kernlid worden en door bijeenkomsten bij te wonen, vakliteratuur en online nieuws bij te houden is zij zeer goed op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen omtrent het vak. Hierdoor weet je dat  je bij Jeannette in goede deskundige handen bent.

 Sinds 2015 wordt er bij salon FinneFleur gewerkt met natuurlijke en biologische producten van Natuurkracht Cosmetica uit Driebergen. Zij hebben verschillende lijnen die bij salon FinneFleur allen gebruikt worden. Voor huidverzorging zijn er de merken: Naturgeist, Officina Naturae en Organic Boost. Nieuw in de salon is de biologische make-up van Baciamibio welke evenals enkele andere producten (zoals de zonnecosmetica van Officina Naturae) in biologisch afbreekbare verpakkingen zit. Deze merken bieden voldoende keus om voor elk huidtype de juiste verzorging te gebruiken. Dit alles zonder mogelijk schadelijke stoffen en met de beste combinaties aan werkzame stoffen. Doordat deze merken niet grootschalig adverteren of vaak op allerlei beurzen staan e.d. kunnen de kosten zo laag mogelijk gehouden worden. Bij salon FinneFleur ben je verzekerd van de juiste prijs kwaliteit verhouding!

Een mooie huid komt ook van binnenuit. Met de voedingssupplementen van Beyuna en de nagellakken van Zoya is er nu een compleet pakket op maat voor jou allermooiste huid! Kijk hiervoor op mijn webshop https://jlm.beyuna.nl