Algemeen

SH Bandenservice Stiens, een vertrouwd adres voor al uw banden

SH Bandenservice Stiens is gevestigd aan de Seefûgel 5 in Stiens.  Op 1 maart 2020 was het alweer 7 jaar geleden dat Symen Hoekstra voor zichzelf begon. Bij hem kunt u terecht voor al uw zomer-, winter- of 4 seizoenen banden en montage hiervan.

“De wisselweken zijn al weer begonnen”, zegt Symen Hoekstra, “We hebben weinig winter gehad, de zomerbanden kunnen er weer onder. Ook kan men hier terecht om de banden van caravans en campers te laten checken. Deze dienen namelijk eens in de vijf jaar vervangen te worden, dit met name voor de verzekering.” De laatste jaren ziet Symen een grote toename in 4 seizoenbanden. “We hebben we geen echte winter meer gehad en zolang men niet op wintersport gaat, zijn 4 seizoenenbanden prima.” De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 8.00 – 17.00 uur en zaterdagsmorgens van 9.00 tot 12.00 uur en op afspraak. 

Meer informatie over SH Bandenservice Stiens is te vinden op www.shservicestiens.nl,  facebookpagina SH Service Stiens.nl, Stienser.nl bedrijvenpagina.

SH Bandenservice Stiens, Seefûgel 5, Stiens, tel. 06-21982698