Algemeen

Sinterklaas intocht activiteiten door Corona zeer twijfelachtig

Omdat op dit moment "Corona" in de hele wereld heerst, is het nog maar de vraag of Sinterklaas dit jaar wel naar Stiens en Vrouwenparochie komt.

Zeker is wel dat wanneer hij komt, de Sinterklaasfeesten niet uitbundig zullen worden gevierd en lijkt het ook onmogelijk om alle dorpen en steden te bezoeken.

Duidelijk is al wel dat er rekening moet worden gehouden met de gezondheid van alle mensen en dus ook van Sinterklaas en zijn Pieten. Sinterklaas wil absoluut niet, dat door zijn intocht in Nederland, velen het risico zullen lopen op besmetting van het Covid virus en daarmee dan ook alle mensen in de zorg/ziekenhuizen in hun werkzaamheden zwaar onder druk komen te staan. Daarom zullen er dit jaar in Stiens en Vrouwenparochie, in overleg met Sinterklaas geen intocht activiteiten worden georganiseerd. Sinterklaas heeft in deze digitale tijd al wel oplossingen gevonden om iedereen een presentje te bezorgen, zodat "pakjesavond" wel kan worden gevierd.

Lieve mensen, wees voorzichtig, pas goed op jezelf en elkaar en voor een ieder die ziek geworden is of wordt, van harte beterschap. Heel graag zien wij jullie allemaal weer, het volgende jaar  

met een warme groet, Sint & Pieten