Algemeen

Snert Kuier in Mûnein

Een van de meest eenvoudige manieren om aan voldoende gezonde beweging te komen is wandelen. Daarom zetten we de lange traditie van de Snertkuier  ook deze winter weer voort.  Op zaterdag 3 februari kun je weer mee wandelen door het mooie gebied van de Trynwâlden, een zandrug in Noordoost Friesland, met verrassende bospaadjes, natuurgebieden, parken en states, rond het startdorp Mûnein (Molenend). 

Deze keer, afhankelijk van de afstand,  vooral ook rond en door de dorpen Oudkerk, Roodkerk, Damwoude en Rinsumageest. Met weer nieuwe bijzondere binnen rust locaties. Voor iedereen weer een passende afstand van ongeveer 6, 10, 15 of 25 km.  

Een kopje koffie of thee bij de start én een heerlijke kom snert in dorpshuis de Mounestien in Mûnein bij de finish is inbegrepen bij het inschrijvingsgeld.

Deelnemen aan de Snertkuier? Schrijf je dan hier online in op de site Frieslandbeweegt.frl of op wandel.nl van de KWbN. Kijk bij wandelen en wandeltochten  Online inschrijven is mogelijk tot en met 31 januari 23:00 uur. Daginschrijving is ook mogelijk,.Je start dan in de laatste startgroep van de door jou gekozen afstand