Algemeen

Sportbeha, maar niet alleen voor de sport!

Lichaamsbeweging is goed voor ons, mits het op de juiste manier gebeurt. Niet alleen de wijze waarop je beweegt, maar ook je kleding is van essentieel belang.

Wat vaak onderschat wordt is het positieve belang van een goede beha. Een goede sportbeha kan veel narigheid voorkomen.

Een sportbeha is een stevige beha die veel steun geeft. Dit zijn meestal beha’s zonder beugels, maar met een perfecte ondersteuning. Mosselman Bodyfashion heeft een diverse collectie sportbeha’s t/m een cup H in de collectie. Ook dames die rijk bedeeld zijn met een grote cupmaat kunnen vertrouwd sporten met deze beha’s. De sportbeha’s zijn absoluut niet meer oubollig of saai. Kleurrijke designs en fijne afwerkingen zorgen voor een comfortabel, sportief uiterlijk.

Waarom een sportbeha?

  • Je borsten bestaan uit weefsel, banden en huid. Door beweging komt dit onder druk te staan. Zorg voor de juiste steun om zo beschadiging aan je huid (denk aan striae) of je weefsels te krijgen
  • Sportbeha’s zijn gemaakt van ademende stof. Tijdens beweging ga je zweten. Zweet bestaat uit zouten. Dit zweet kristalliseert en zorgt bij frictie voor gemene pijnlijke schuurplekken.
  • De ademende stof zorgt er ook voor dat je tijdens inspanning niet afkoelt door “klam zweet”
  • Geniet van je beweging zonder afzakkende bandjes of een knellende beha. Een sportbeha vormt zich naar het lichaam en is comfortabel, maar stevig.
  • Een sport beha heeft een hoog decolleté: welke beweging je ook maakt, je beha (en borsten) blijven stevig op zijn plek.

Wanneer gebruik je een sportbeha?

Een sportbeha heeft veel voordelen. Ook voor dagelijks gebruik. Natuurlijk tijdens intensief sporten is de sportbeha een uitkomst, maar wat dacht je van werken in de tuin? Of houd je van stevig wandelen? Of maximale ondersteuning in de zorg? De mooie sportbeha’s zijn multifunctioneel.

Bij MoSSeLMaN Bodyfasion in Stiens staan de lingeriestylistes voor je klaar met advies op maat.

Mosselman Bodyfashion Stiens – Lingerie, Badmode, Nachtmode en Sport