Algemeen

Start bouw “De Wisseling” in zicht!

Het sein voor het nieuwbouwproject ‘De Wisseling’ staat op groen. Samen met Proplan Ontwikkeling B.V. uit Heerenveen is Frisoplan (onderdeel van Friso Bouwgroep) uit Sneek medio 2019 gestart met de ontwikkeling van het nieuwe woonplan op de voormalige treinremise aan de Lutskedyk in Stiens.

Inmiddels zijn 14 woningen van de eerste fase verkocht en is Friso voornemens om in maart 2020 te starten met de bouw.   

Bijzondere woonbestemming
De Wisseling gaat een heel bijzonder woonproject worden. Het nieuwbouwproject bestaat uit twee fasen. De eerste fase bestaat uit 22 woningen in een bijzondere bouwstijl met gebogen daken en opvallend grote leefruimtes. De huizen zijn ideaal voor starters, gezinnen en ouderen. De woningen zijn ruim, krijgen een unieke stijl en liggen op grote kavels met tuinen van minimaal zes meter breed. Extra fijne bijkomstigheid: de tuinen van de woningen van fase 1 liggen allemaal op het zonnige zuiden! En dat alles ook nog voor een hele aangename prijs. Eén ding is zeker: wonen in De Wisseling is een mooie bestemming.

Ook geïnteresseerd? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Makelaardij Friesland via onderstaande gegevens of kom langs tijdens de vrijblijvende inloopmiddag bij de makelaar in Leeuwarden op donderdag 23 januari tussen 16:00 en 18:00 uur.

Meer informatie op www.dewisselingstiens.nl.Makelaardij Friesland (Leeuwarden)
A: Heliconweg 6 te Leeuwarden
T: 058 - 244 9100
E: nieuwbouw@makelaardijfriesland.nl