Algemeen

Stiensers beklimmen Italiaanse bergen voor Paulien

Team Forza4Paulien, met daarin 6 Stiensers, gaat een enorme uitdaging aan: het beklimmen van de Gavia, Mortirolo en Stelvio in de Italiaanse Alpen. Tijdens het evenement Forza4Energy4All van Stichting Energy4All zullen we drie dagen in actie komen op 6, 7 en 8 september 2023. Dit voor (schoon)zus, tante en vriendin Paulien die lijdt aan een energiestofwisselingsziekte. “We geven al onze energie voor het medicijnonderzoek om deze genadeloze ziekte te stoppen.”

Paulien haar zus Rianne: “Paulien blijft achteruitgaan, de ‘batterij’ gaat steeds sneller leeg en laadt erg langzaam op. Spieren werken steeds minder goed. Ook haar zicht gaat achteruit. En de extreme vermoeidheid en klachten hebben invloed op alles in haar leven. Er is nog geen medicijn voor deze ziekten, bij ernstige vormen overlijden kinderen vaak al voor hun 10e levensjaar. Dat moet stoppen! Het medicijnonderzoek van professor Smeitink met zijn team van Khondrion i.s.m. het Radboudumc geeft wel hoop. De testfase van het ontwikkelde medicijn Sonlicromanol bij volwassen patiënten brengt goede resultaten. Het enige dat ik kan wensen is dat het op tijd is voor Paulien, mijn zus en de allerliefste tante voor onze kids.”

Het Stienser Forza4Paulien team bestaat uit Rianne, Kian (9) en Anna (7) die gaan wandelen en Jos, Bob en Hoeke die gaan fietsen. "We geven al onze energie, waar wij genoeg van hebben, om die toppen te bereiken en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het onderzoek. Samen met Paulien gaan we volop genietmomenten verzamelen in Italië waar ze ons zal onthalen op de toppen als teamcaptain"

Help mee en sponsor ons

Dit kan via //actie.energy4all.nl/teams/forza4paulien-2023

Hier kan je kiezen wie je wilt sponsoren of het gehele team. Of koop een Energy4All Loterij lot voor team Forza4Paulien. En bestel lekkere Italiaanse wijn en/of ons eigen FORZA Bier (laatste flesjes) via paulien.vogelzang@energy4all.nl