Algemeen

Stienzer Keatsdagen maakt line-up 2024 bekend!

Wie komen er, hoe ziet het programma eruit, aan de gesprekken in het dorp is te merken dat 

de Stienzer Keatsdagen alweer begint te leven. De ervaring heeft geleerd dat het voor jong en oud een hele sportieve én gezellige week gaat worden. Dit jaar loopt het programma van woensdag 5 t/m zondag 9 juni. Vijf dagen vol kaatsen, live muziek en activiteiten.

Onder regie van de nieuw gevormde Stichting Stienzer Keatsdagen is het de organisatie (met hulp van vele vrijwilligers) wederom gelukt om een divers programma neer te zetten. Zowel in de feesttent als op het kaatsveld zal de ongedwongen sfeer van een echt dorpsfeest een breed publiek aanspreken. We presenteren hier alvast de line-up van dit jaar. Bezoek www.stienzer-keatsdagen.nl voor meer info en filmpjes van de bands. Het aanmelden voor de sportieve activiteiten gaat via dezelfde website.

Spetterend programma voor alle leeftijden

Kaatsen, live muziek en vele gezellige activiteiten voor jong en oud, het zijn dé succesfactoren van deze drukbezochte week en dat zal dit jaar natuurlijk niet anders zijn. Qua muziek is de donderdagavond gericht op de stappers van toen / muziek-liefhebber, de vrijdagmiddag op senioren, de vrijdagavond traditioneel voor alle Stienzers (en omliggende dorpen), de zaterdagavond is gericht op de jeugd en tot slot is de zondag opnieuw voor alle leeftijden. Op die dag (gratis entree) komt alles en iedereen samen bij het hoofdklasse kaatsen voor heren en daar wordt de muziekprogrammering treffend op afgestemd. Leuk weetje alvast; het dames hoofdklasse kaatsen op vrijdag is terug van weggeweest!

Podium vol talent

De donderdagavond staat in het teken van een tribute band. Dit jaar gaan we dé ABBA tribute verwelkomen, internationaal geprezen in de pers! Maar er is meer; zo komen de top acts Daredevils, Boomerang, DJ All Tha Fokk, Pieter Sahieter, DJ Raw-Ry, Kevin & André, Sander Metz, Butterfly én Dweilorkest de Feintsjes naar Stiens. Kortom, een ramvolle line-up met zelfs meerdere acts op één avond. Vorig jaar waren de meeste avonden snel uitverkocht, kom dus écht op tijd want er is geen voorverkoop. Vol is gewoon vol, zo drukt de organisatie bezoekers alvast op het hart.

Nieuwsgierig naar het volledige programma van de Stienzer Keatsdagen en welke (sportieve) uitdagingen er dit jaar op je staan te wachten? Bezoek dan www.stienzer-keatsdagen.nl. Graag als eerste alle nieuwtjes rondom de Keatsdagen lezen? 

Volg dan @stienzerkeatsdagen via de bekende socials