Algemeen

Studio Fysiek viert 20-jarig jubileum

Studio Fysiek is een kleinschalige sportstudio in het ‘Hart van Stiens’ voor iedereen die in een ontspannen sfeer aan zijn of haar conditie en/of figuur wil werken. Ook wanneer u op een gezonde en effectieve manier wilt afvallen bent u bij Studio Fysiek aan het juiste adre

We begeleiden u persoonlijk en stellen alles in het werk om u te helpen het vooraf vastgestelde doel te bereiken. Hierbij staat plezier en gezelligheid voorop! De bar in het midden van het sportcentrum is dan ook het centrale punt om naast het sporten even bij te kletsen onder het genot van een kopje koffie of thee. Heeft u al een trainingsprogramma of gaat u liever zelf aan de slag in onze sportschool Stiens? Geen probleem! Ook dan bent u van harte welkom om te komen trainen.

Groepslessen voor ieder niveau

Naast de fitness bieden we diverse groepslessen aan. Met een maximaal aantal van 12 personen blijven de groepslessen ook kleinschalig en persoonlijk. We vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen met onze lessen. Daarom zijn onze groepslessen zo gemaakt dat iedereen mee kan doen, beginnend of gevorderd sporter, fitnessfanaat of groepslesfanaat. We bieden o.a. aan: Pilates, Boks-Fun, XCORE, Zumba en nog veel meer. Kijk op onze website voor het aanbod. Een proefles is bij ons altijd gratis en vrijblijvend!


Verantwoord afvallen met een programma op maat

Zorgen dat mensen een gezonde relatie met voeding krijgen en zelf leren hoe ze hier dagelijks een gebalanceerd menu mee kunnen maken, dat is de insteek van Studio Fysiek. Uit ervaring weten ze dat dit garant staat voor het beste resultaat op de lange termijn. Tijdens het Slank & Fit plan wordt dit principe dan ook volop toegepast. 

Bij een gezonde leefstijl hoort natuurlijk ook lekker actief bewegen. Daarom kun deelnemers aan het Slank & Fit plan onbeperkt gebruik maken van de fitness en de groepslessen die bij Studio Fysiek worden aangeboden. De praktijk heeft geleerd dat mensen op deze manier gemiddeld zo'n 8 à 10 kg afvallen. Voor het beste resultaat en om het leuk te houden is de aanpak overigens voor iedereen weer anders.

Slank & Fit tijdelijk extra aantrekkelijk

Om te vieren dat Studio Fysiek 20 jaar bestaat, krijgen klanten de hele maand september 10% korting op het Slank & Fit programma. Nieuwe klanten sporten in september bovendien voor slechts 1 euro bij een abonnement voor 6 maanden. 

Ga voor meer informatie en de voorwaarden naar www.studiofysiek.nl of mail voor meer informatie naar info@studiofysiek.nl Hopelijk tot snel bij Studio Fysiek